Wie ben ik

 

Dit ben ik……. Eva bijna 45 jaar, mama van 4 kinderen. Trotse vikinga vrouw en ålänning (dat is iemand die geboren is op de Åland eilanden die behoren tot Finland). In September 2022 ben ik al 20 jaar in België. Ik woon op een prachtige boerderij waar ook mijn praktijk is. Ik werk al 14 jaar met kinderen als toezichter en de laatste 7 jaar ben ik ook werkzaam in de gemeentelijke buitenschoolse kinderopvang.

 

Als je aan mijn familie vraagt is de beschrijving van mij een nieuwsgierige, sociale, lieve, grote babbelkous.

Als je vraagt aan collega´s, vrienden en kennissen zijn het woorden zoals warm, lief, een luisterende oor, open, moedig, zonder oordeel, positief die je te horen krijgt

Wat ik zo fantastisch vind aan met kinderen werken is dat de meeste kinderen raak, eerlijk en nieuwsgierig zijn en ze geloven zoals ik ook nog in magie en wonderen.

 

Hoe ben ik op het idee gekomen om te beginnen als kindercoach? Ik zag op de school onder de speeltijden en bewakingen dat kinderen meer en meer moeilijkheden hebben op school. Met hun emoties, vrienden maken, grenzen zetten en faalangst. Onder de speeltijd heb je de tijd niet die de kinderen nodig hebben en toen had ik ook niet de kennis om daar mee om te gaan. In het begin van de corona ben ik Vanessa Lauwers van t´zonnekind https://www.tzonnekind.com/ tegen gekomen en heb ik een workshop verbindende communicatie gedaan. Tijdens die cursus zijn mijn ogen open gegaan. Dit is wat ik mis en ik voelde ineens dat ik met dit wou verdergaan. Ik wil iets kunnen betekenen voor kinderen en hun ouders. Daarna ben ik opleidingen energetische kindercoach gaan volgen, faalangst coach en nu ben ik Kindercoach bij t´zonnekind aan het volgen.

Ik wil de sprankelende ogen terug zien in de kinderen, ik wil die laten stralen en terug laten geloven in hun zelf. Ik wil samen met hun op ontdekking gaan wie ben ik eigenlijk en wat vind ik leuk. Hun helpen om sterker in hun schoenen staan.

 

En ik weet dat het in mijn text spelling fouten zit. Ik spreek zeer goed nederlands maar jullie ga het merken dat het niet mijn moedertaal is. Het zou niet echt mij zijn als ik iemand vraagt voor alles te verbeteren voor een perfecte website te hebben. Dit ben ik perfectly imperfect.